Σταύρος Νανάκος στο kingsport.gr: “Είναι ευχάριστο που έχει ενεργοποιηθεί η Εθνική ομάδα Ενόπλων γυναικών”

Την Παρασκευή(22/2) η Εθνική Ενόπλων γυναικών έδωσε μία φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ Περιστερίου με μόνο νικητή το χαμόγελο.

Στο περιθώριο της πολύ όμορφης αυτής γιορτής ο προπονητής της ομάδας Στάυρος Νανάκος μίλησε στο kingsport.gr σχολίασε την εκδήλωση, το επίπεδο της ομάδας του, ενω απάντησε στο αν θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες ενέργειες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο kingsport.gr

Κόουτς , θα ήθελα να μου πεις λίγα λόγια για την εκδήλωση

Είναι μια πολύ σημαντική και ευχάριστη εκδήλωση που διοργανώνει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε συνεννόηση με το ΑΣΑΕΔ. Είναι ευχάριστο που έχει ενεργοποιηθεί η Εθνική Ομάδα γυναικών και διοργανώνουμε τέτοιου είδους παιχνίδια αθλητικού χαρακτήρα και κυρίως φιλανθρωπικού. Και ευελπιστούμε στο μέλλον να συνεχίσουμε τέτοιες εκδηλώσεις.

Έχουν προγραμματιστεί να γίνουν και άλλες τέτοιες ενέργειες;

Ναι, είναι στο πρόγραμμα να γίνουν και άλλες ενέργειες, αναμένουμε κάποιες απαντήσεις από κάποια σωματεία. Είναι λίγο δύσκολο γιατί είμαστε σε αγωνιστική περίοδο αυτή τη στιγμή και ίσως να υπάρχει κάποιο θέμα, αλλά ευελπιστούμε ότι όντως θα κλείσουμε και άλλους αγώνες.

Θα ήθελα και ένα σχόλιο για την Εθνική Ενόπλων γυναικών

Οι περισσότερες, αν όχι όλες οι κοπέλες είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχουν πολύ καλό κλίμα μεταξύ τους, καθώς γνωρίζονται αρκετά μεταξύ τους. Εμείς έχουμε κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και έχουμε φτιάξει ένα κράμα από πολύ καλές παίκτριες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ