Στα προημιτελικά η Εθνική υδατοσφαίρισης νέων γυναικών

Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Γυναικών επικράτησε με 8-6 της Κίνας και κατέκτησε την πρώτη θέση του Δ’ Ομίλου κάνοντας το 3/3 μετά τις νίκες επί των Νέα Ζηλανδία (15-9) και Καναδά (16-9).

Το σύνολο του Στέφανου Λέανδρου ήταν αρκετά σοβαρό μπαίνοντας αρκετά δυναμικά στην πισίνα άνοιξε το σκορ με την  Ελένη Κανετίδου, Κινέζες όμως προηγήθηκαν με 3-1. Η Εθνική δεν πάγωσε και απάντησε με τις Ειρήνη Νίνου, Ελένη Ελληνιάδη και Ελισάβετ Πρωτοπαπά. Στην συνέχεια αν και ρυθμός έπεσε η Ελλάδα διατήρησε το προβάδισμα της  (5-4).

Στο δεύτερο μέρος το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπαιξε εξαιρετική άμυνα παίρνοντας αέρα  τριών τερμάτων (7-4) με τις Ελισάβετ Πρωτοπαπά Ειρήνη Νίνου. Οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι χωρίς αποτέλεσμα. Διότι η αρχηγός  Ελισάβετ Πρωτοπαπά χάρισε την νικη στην ομάδα της.

Η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη έλειπε από τον αγώνα , λόγω  της τιμωρίας για βιαιοπραγία στο ματς με τον Καναδά. Ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πάρει την νικη.

Πλέον η Εθνική  θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (13/9, 22.00 ώρα Ελλάδας) την Ολλανδία ή την Ισπανία (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου).

Ελλάδα – Κίνα 8-6 (4-3, 1-1, 2-2, 1-0)

Ελλάδα (Στέφανος Λέανδρος): Κοτσιώνη, Κατσιμπρή, Λούδη, Ελληνιάδη 1, Πρωτοπαπά 3, Μαστρόκαλου, Νίνου Ε. 2, Κοκκινάκη, Δούλη 1, Κοντονή, Κανετίδου 1, Αρχοντάκη

Κίνα: Ντονγκ, Γουάνγκ Σ. 2, Ζου, Τσεν 1, Λου 3, Γουάνγκ Κ., Σου, Ξου, Μενγκ, Μπάι, Ξιάο, Γιαν, Ξίε

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ