Στα ραντάρ της Γιουβέντους ο Φεράν Τόρες

Τον Φεράν Τόρες που αγωνίζεται στην ομάδα της Βαλένθια, παρακολουθεί η Γιουβέντους. Ο 20χρονος Ισπανός επιθετικός έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του την φετινή σεζόν.

Ο Τόρες μέτρα 35 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει πετύχει 6 γκολ, ενώ ακόμα έχει μοιράσει και 7 ασίστ. Η αξία του 20χρονου αγγίζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται σε ενδεχόμενη πρόταση, οι “Νυχτερίδες” να ζητήσουν μεγαλύτερο ποσό.

Οι “Μπιανκονέρι” προσπαθούν να βελτιώσουν την επιθετική τους φαρέτρα. Στην λίστα της ομάδας του Τορίνου βρίσκεται και ο Φεντερίκο Κιέζα, που αγωνίζεται στην Φιορεντίνα και αποτελεί την πρώτη επιλογή.

Φυσικά, μια κίνηση για την απόκτηση του Φεράν Τόρες ή ακόμη και του Φεντερίκο Κιέζα θα πραγματοποιηθεί σε περίπτωση πώλησης, έναν εκ των Φεντερίκο Μπερναρντέσκι ή Ντόουγκλας Κόστα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ