Στην αναζήτηση αριστερού μπακ η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους ψάχνεται για να ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, με σκοπό να αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο μέσω του Calciomercato.com.

Το ρεπορτάζ αναλύει πως οι “Μπιανκονέρι” και ο αθλητικός διευθυντής, Φάμπιο Παρατίτσι, αναζητούν τον κατάλληλο αριστερό μπακ για να αποκτηθεί το καλοκαίρι. Ένα όνομα που ακούγεται είναι ο αμυντικός της Τσέλσι, Έμερσον Παλμιέρι.

Ο 25χρονος Ιταλοβραζιλιάνος έχει συμβόλαιο με τους “Μπλε” μέχρι το 2022 και η Γιούβε δεν είναι προετοιμασμένη για να ξοδέψει πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ για την υπογραφή του, οπότε ο ερχομός του θα κριθεί από τα θέλω της Τσέλσι.

Ο αμυντικός της Γιουβέντους, Άλεξ Σάντρο, θα παραμείνει στο σύλλογο, αναφέρει η συνέχεια του ρεπορτάζ, αλλά ο προπονητής, Μαουρίτσιο Σάρι, θέλει ακόμα μία επιλογή στη συγκεκριμένη θέση για να έχει περισσότερο βάθος. Υπάρχει μια περίπτωση ο 21χρονος Ιταλός αριστερός οπισθοφύλακας, Λούκα Πελεγκρίνι, να επιστρέψει από το δανεισμό του στην Κάλιαρι και να παλέψει για μία θέση στην πρώτη ομάδα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ