Στον ΠΑΟΚ η Νικολέτα Καραφουλίδου

Με τα χρώματα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται από δω και στο εξής η 25χρονη κεντρική Νικολέτα Καραφουλίδου.

Μετά την επιτυχημένη σεζόν στους Μακεδόνες Αξιού τράβηξε το ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων» ώστε να την εντάξει και επίσημα στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την Κεντρικό, Νικολέτα Καραφουλίδου, η οποία θα αγωνίζεται με τα “ασπρόμαυρα” την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Γεννημένη στις 26 Ιανουαρίου του 1993 και με ύψος 186cm, η Νικολέτα Καραφουλίδου, ξεκίνησε την καριέρα της από τον Αριστοτέλη Σκύδρας. Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Α.Σ Πειραματικού.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις τής χάρισαν την μεταγραφή στην ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ η επόμενη χρονιά την βρήκε στον Α.Γ.Σ Γιαννιτσών, για να επιστρέψει και πάλι στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης έναν χρόνο αργότερα.

Μετέπειτα, αγωνίστηκε στα… σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας με τον Α.Ο Θήρας, οπού κατέκτησε και την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ύστερα από δύο χρόνια σταθερής καλής παρουσίας στον Α.Ο Θήρας, ο επόμενος σταθμός της Νικολέτας ήταν η Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Άρη.

Εκεί οπού έμεινε για ακόμα δύο χρόνια, με εξαιρετικές προσωπικές επιδόσεις.

Η περσινή σεζόν την βρήκε και πάλι… κάτοικο Θεσσαλονίκης, αγωνιζόμενη στους Μακεδόνες Αξιού, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή σεζόν, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση σε μπλοκ (59) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ως Διεθνής, μετράει δεύτερη και τρίτη θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα με την Εθνική Νεανίδων, ενώ έχει συμμετοχές και με την Εθνική Κορασίδων.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η αθλήτρια δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είμαι χαρούμενη που θα συμμετέχω και εγώ στην φετινή προσπάθεια. Ελπίζω να επιτύγχουμε όλους τους στόχους μας και να βάλω το δικό μου… λιθαράκι για να συμβεί αυτό».

Καλώς ήλθες Νικολέτα στην μεγάλη Οικογένεια του ΠΑΟΚ!»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ