Στους ισχυρούς η Ελλάδα

Τα γκρουπ δυναμικότητας του Παγκόσμιου Κυπέλλου ανακοίνωσε  FIBA με την Εθνικής μας τελικά να βρίσκεται στο πρώτο και ανάμεσα στους ισχυρούς της διοργάνωσης.

Η Ελλάδα τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της προκριματικής φάσης με ρεκόρ 11-1 και αυτό της έδωσε και το διαβατήριο της για να βρεθεί ανάμεσα στους ισχυρούς.

Συνεπώς, η «επίσημη αγαπημένη», μετά την οριστικοποίηση των rankings, είναι και… επίσημα στο Α’ Γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση, που θα γίνει στις 16 Μαρτίου στην πόλη Σενζέν!

Βεβαία η Εθνική μας εκμεταλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο και τον αποκλεισμό της Σλοβενίας ,ενώ οι δύο νίκες επί της Γεωργίας και Γερμανίας στις τελευταίες αγωνιστικής της προκριματικής της επέτρεψαν να διατηρήσει τη διαφορά της από την Αυστραλία και την 8η θέση.

Οι υπόλοιπες ομάδες που θα είναι στο ίδιο γκρουπ με την Εθνική είναι οι: ΗΠΑ, Ισπανία, Γαλλία, Σερβία, Αργεντινή, Λιθουανία και η Κίνα, ως οικοδέσποινα της διοργάνωσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ