Στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ Ατλέτικο και Γιουβέντους

Πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ πήραν η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Γιουβέντους, για τον 4ο όμιλο της διοργάνωσης.

Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα της Λοκομοτίβ, τερματίζοντας δεύτεροι στον όμιλο, από την άλλη η Γιουβέντους διατήρησε την πρωτιά.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν συνεχίζει την πορεία της στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λοκομοτίβ Μόσχας 2-0

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε της Λοκομοτίβ με 2-0 στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» και προκρίθηκε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στην Ατλέτικο, η οποία είχε κλείσει στα καρέ της την Λοκομοτίβ, χωρίς να της αφήσει περιθώρια να επιτεθεί.

Από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα ο Μοράτα απείλησε την εστία της Λοκομοτίβ, ενώ στο δεύτερο λεπτό ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι στην ανατροπή του Ζοάο Φέλιξ. Ο Τριπιερ ανέλαβε την εκτέλεση ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ της Λοκομοτίβ που έδιωξε εντυπωσιακά με το ένα χέρι και έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Τελικά η ανώτερη αγωνιστικά Ατλέτικο άνοιξε το σκορ μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζοάο Φέλιξ στο 17’, ο οποίος ανέλαβε αυτή την φορά την εκτέλεση και διαμόρφωσε το 1-0. Ο διαιτητής υπέδειξε την άσπρη βούλα μετά την χρήση VAR, για χέρι.

Οι «ροχιμπλανκος» βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Μοράτα, αλλά ο διαιτητής περίμενε το VAR και ακύρωσε το γκολ, για οφσάιντ του Ισπανού.

Με το δεξί ξεκίνησαν οι «ροχιμπλανκος» το δεύτερο μέρος με τον Φελίπε να διπλασιάζει τα τέρματα στο 74′ διαμορφώνοντας το τελικο αποτέλεσμα και να κλειδώνει την δεύτερη θέση του 4ου ομίλου.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ομπλακ, Τρίπιερ, Φελίπε, Ερμόσο, Λόντι, Κορέα (68′ Ερέρα), Τόμας, Σαούλ, Κόκε (73′ Λεμάρ), Ζοάο Φέλιξ (81′ Γιορέντε), Μοράτα

Λοκομοτίβ Μόσχας: Κοτσενκόβ Ρίμπους, Κβιρκβέλια, Χέβεντες, Τσόρλουκα (69′ Μαγκέεβ), Ιντόβου, Μουρίλο, Κριχόβιακ, Αλ. Μίραντσοθκ, Ζεμαλεντίνοβ, Εντερ (75′ Σμόλοβ).

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Γιουβέντους 0-2

Πρόκριση στους «16» πήρε και η Γιουβέντους, νικώντας με 2-0 την Μπάγερ Λεβερκούζεν στη Μπάι Αρένα.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε ισόπαλο για τις δύο ομάδες, ωστόσο το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στη Γιουβέντους.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο είχαν δοκάρι με τον Ντιαμπί (12′) και καλές στιγμές με Μπελαράμπι (22′) και Χάβερτς. Οι Ιταλοί, από τη άλλη πλευρά, ήταν απειλητικοί με τους Ρονάλντο (11′, 20′) και Κουαδράδο (21′).

Στο 75’ ο Ντιμπάλα έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Ρονάλντο πέτυχε ένα εύκολο τέρμα με πλασέ σε κενή εστία για το 0-1.

Λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης στο 90’ ο Ντιμπάλα έγινε ξανά δημιουργος, έδωσε στον Ιγκουαίν και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-2.

Οι “μπιανκονέρι” διατήρησαν την πρώτη θέση του ομίλου και πανηγύρισαν την πρόκριση στους «16», ενώ οι «ασπιρίνες» συνεχίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Λαρς Μπέντερ, Ντράγκοβιτς Σβεν Μπέντερ, Σινγκράβεν, Αράνγκις, Ντεμιρμπάι (66′ Μπάουμγκαρτλινγκερ), Μπελαράμπι (66′ Μπάτλερ), Χάβερτς, Ντιαμπί, Αλάριο (82′ Βόλαντ).

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντανίλο, Ντεμιράλ, Ρουγκάνι, Ντε Σίλιο, Ραμπιό (85′ Ματουιντί), Πιάνιτς, Κουαδράδο (93′ Μουρατόρε), Μπερναρντέσκι (66′ Ντιμπάλα), Ιγουαΐν, Ρονάλντο.

Βαθμολογία 4ου ομίλου

Γιουβέντους 16

Ατλέτικο Μαδρίτης 10

Μπάγερ Λεβερκούζεν 6

Λοκομοτίβ Μόσχας 3

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ