Στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ Τσέλσι και Βαλένθια

Άνετα επικράτησε η Τσέλσι της Λιλ στο «Στάνφορντ Μπρίτζ» για τον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, επιβεβαιώνοντας την παρουσία των «μπλε» στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Αγιαξ από την άλλη υποδέχτηκε τη Βαλένθια και τελικά ηττήθηκε με τις “νυχτερίδες” να πανηγυρίζουν της πρόκριση στους «16», ως πρώτες του ομίλου.

Η Λιλ έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια τόσο του Champions League, όσο και του Europa League.

Τσέλσι – Λιλ 2-1

Η Τσέλσι επικράτησε την Λιλ με 2-1 στο «Στάνφορντ Μπρίτζ» και πήρε το εισιτήριο για τους «16» Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι παίκτες του Φρανκ Λάμπαρντ κατάφεραν να σκοράρουν δυο φορές στο πρώτο 45λεπτο. Ο Έιμπραχαμ στο 19ο λεπτό με τακουνάκι, από γύρισμα του Γουίλιαν άνοιξε το σκορ για το 1-0, ενώ στο 35′ με κεφαλιά του Αθπιλικουέτα, διαμορφώθηκε το 2-0.

Η Λιλ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 78’ με τον Ρεμί. Μετά το γύρισμα από τα αριστερά στο ύψος του πέναλτι με τον Ρεμί να έπιασε το σουτ και έστειλε μπάλα στα δίχτυα, για το 2-1.
Η Λιλ έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια τόσο του Champions League όσο και του Europa League.

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Ζουμά, Εμερσον, Καντέ, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς (82′ Μάουντ), Γουίλιαν, Πούλισικ (62′ Χάντσον-Οντόι), Έιμπραχαμ (72′ Μπατσουαγί).

Λιλ: Μενιάν (72′ Λέο), Πιέ, Τζαλό, Γκάμπριελ, Τσελίκ, Σουμαρέ, Μαΐα (66′ Μπάμπα), Ζέκα, Αραούχο (82′ Ρενάτο Σάντσες), Γιαζίτσι, Ρεμί.

 

Άγιαξ – Βαλένθια 0-1

Δύσκολο βράδυ για τον Άγιαξ, ο οποίος ηττήθηκε από την Βαλενθια με 0-1 στο άλλο παιχνίδι του ίδιου ομίλου στο «Γιοχαν Κρόιφ Αρένα».

Οι Ισπανοί με τη νίκη τους πέρασαν πρώτοι στον όμιλο και κλείδωσαν την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 25ο λεπτό ο Ροντρίγκο, ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους Ισπανούς με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο τέλος η Βαλένθια έμεινε με δέκα παίκτες με την αποβολή του Παουλίστα, αλλά δεν άλλαξε κάτι με τον “Αίαντα” να μην καταφέρνει να βρει το γκολ της ισοφάρισης και τελικά ηττήθηκε από τις “νυχτερίδες”, χάνοντας έτσι την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης και θα συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αγιαξ: Ονάνα, Μαζραουί, Φέλτμαν, Μπλιντ, Ταλιαφίκο (89′ Ντε Γιονγκ), Μαρτίνες, Φαν ντε Μπέεκ, Αλβάρες (46′ Ντεστ), Ζίγεκ, Τάντιτς, Λανγκ (70′ Χούντελαρ).

Βαλένθια: Τζ. Ντομένεκ, Βας, Παουλίστα, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Φ. Τόρες (90′ Μανγκαλά), Κοκλέν, Παρέχο, Σολέρ, Ροντρίγκο, Γκαμεϊρό (54′ Βαγιέχο).

Βαθμολογία 8ου ομίλου

Βαλένθια 11

Τσέλσι 11

Άγιαξ 10

Λιλ 1

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ