”Συμφώνησαν” Σπανούλης και Παπαπέτρου

Μεγάλο παιχνίδι περιμένει τον Παναθηναϊκό και το Ολυμπιακό την Τετάρτη (13/02, 20.00) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, κι αμφότεροι θέλουν φυσικά να το κερδίσουν.

Ο Βασίλης Σπανούλης, μιλώντας μετά το τέλος του 23ου All Star Game του ΕΣΑΚΕ στο Αλεξάνδρειο, ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Τώρα, να συγκεντρωθούμε και να νικήσουμε τον Ολυμπιακό». Μίλησε, φυσικά, και για τη μεγάλη γιορτή της Basket League: «Ήταν πολύ ωραία που είδαμε νέα παιδιά στις κερκίδες. Ελπίζω να το ευχαριστήθηκαν. Έβγαλαν φωτογραφίες με τα ινδάλματά τους και γέμισαν το γήπεδο Αυτή είναι η σημασία για αυτά τα event. Για σαράντα λεπτά είμαστε όλοι αντίπαλοι και μετά είμαστε όλοι άνθρωποι με τις ανθρώπινες σχέσεις πάνω από όλα. Όλοι θέλουν να παίζουν μεγάλα παιχνίδια και αυτό της Τετάρτης (13/02) είναι τέτοιο. Μακάρι να πάνε όλα καλά με τον Ουέμπερ».

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου: «Νόμιζα πως θα με ρωτήσεις μόνο για το All Star Game… Παίζουμε την Τετάρτη (13/02) ένα νοκ άουτ ματς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για να το κερδίσουμε». Όσον αφορά στη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, στο Αλεξάνδρειο, συμπλήρωσε: «Ήταν ένα ωραίο ματς. Ξεφύγαμε από τα συνεχόμενα παιχνίδια και την πίεση. Ήταν ένα ωραίο event στη Θεσσαλονίκη, εδώ που ξεκίνησε το μπάσκετ στην Ελλάδα. Στο τέλος μπήκαμε για να νικήσουμε το ματς οι Έλληνες κι αυτό μετράει».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ