Συνέχισε το αήττητο ο Ολυμπιακός, ακόμα μια ήττα για τον Παναιτωλικό

Για την 13η αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ, ο Παναιτωλικός συνέχισε το κακό σερί στο πρωτάθλημα, καθως ηττήθηκε με 0-3 από τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο. Με  τους ερυθρόλευκους να παραμένουν αήττητοι.

Στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του, όμως ο Ολυμπιακός είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση απειλώντας πρώτος στο 3’ με την άστοχη κεφαλιά του Σουντανί . Λίγα λεπτά αργότερα οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με τον Ποντένσε στο 6’ έπειτα από την ωραία συνεργασία των Μασούρα, Γκιλιέρμε και Ελ Αραμπί.

Μετά το γκολ οι Πειραιώτες ήταν πιο κινητικοί και έψαχναν πιέζοντας την άμυνα του Παναιτωλικού. Στο 33’ τα καναρίνια απείλησαν με το δοκάρι του Αριγίμπι ο οποίος έκανε σπουδαία ατομική ενέργεια . Στο 36’ ο Σουντανί δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κνετ.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο Ολυμπιακός δεν άφηνε το πόδι του από το γκάζι με αποτέλεσμα να κάνουν το 0-2 με δράστη τον Ελ Αραμπί .  Στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-3 αποφεύγοντας το Μαρσιάλ πλασάροντας από το ύψος της μικρής περιοχής. Το 0-3 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων απειλώντας πρώτος στο 61΄ με τον Ραντζέλοβιτς, αλλά ο Κνετ  αρνήθηκε το γκολ. Για τα καναρίνια που ανέβασαν το ποσοστό κατοχής έβαλαν τα δύσκολα στον Σα στο 74’ με την εκτέλεση φάουλ του Αριγίμπι. Στο 78’ η ομάδα του Μάκη Χάβου έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία με τους Αριγίμπι και Ντίας οι οποίοι νικήθηκαν από τον Μπουχαλάκη που βοήθησε τον εξουδετερωμένο Σα.  Στην συνέχεια το σύνολο του Πέρδρο Μαρτίνς κυκλοφορούσε την μπάλα και διαχειρίζονταν το υπέρ του σκορ, με τον Παναιτωλικό να μην μπορεί να κάνει παιχνίδι. Το 0-3 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τον Ολυμπιακό να συγκατοικεί στην κορυφή με τον ΠΑΟΚ με 31’ βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός διατήρησε αρνητικό σερί στο πρωτάθλημα παραμένοντας ουραγός με 4 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μαρσιάλ, Λουσέρο, Λιάβας (69’ Καββαδίας ) , Τσιγγάρας (56’ Σιέστεντ)   , Αριγίμπι, Μπαΐροβιτς (63’ Ντάλσιο ) , Ταχάρ, Χόρχε Ντίας.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά  (71’Μπρούνο)  , Ποντένσε(56’ Ραντζέλοβιτς )  , Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί (64’ Μπουχαλάκης).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ