Σφραγίζει πρόκριση ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Το πιο κρίσιμο φετινό του αγώνα δίνει απόψε(4/4, 21:00) ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την αδιάφορη Μπουντούσνοστ για την 30η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της ευρωλίγκας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με νίκη παίρνουν το εισιτήριο για τα πλέι-οφ κάτι που μέχρι πριν λίγο καιρό φάνταζε δύσκολο. Η άφιξη όμως του Ρίκ Πιτίνο ανέτρεψε τα δεδομένα και πλέον ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι μια ανάσα από την τελική οχτάδα και την είσοδο του στα πλέι-οφ.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με νίκη μπορεί να βρεθεί ακόμα και στην 6η ανάλογα φυσικά και με την εξέλιξη της αναμέτρησης της Μόσχας μεταξύ της ΤΣΣΚΑ και της Μπασκόνια, αφού σε περίπτωση νίκης της Ρωσικής ομάδας τότε οι “πράσινοι” θα βρεθούν στην 6η  θέση,ενώ αν οι “Βάσκοι” αποδράσουν με το διπλό τότε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα τερματίσει στην 7η θέση.

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση η ομάδα να προκριθεί ακόμα και με ήττα αλλά αυτό το ενδεχόμενο στον Παναθηναϊκό το έχουν διαγράψει τελείως από το μυαλό τους αφού θέλουν να κλείσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στη regular season.

Δείτε εδώ τα σενάρια

Αγωνιστικά ο Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αφού άπαντες οι παίκτες του πλην του Νίκου Παππά φυσικά βρίσκονται στη διάθεση του.

Αυτή θα είναι η 6η μεταξύ των δύο ομάδων συνάντηση για την ευρωλίγκα με τον Παναθηναικό να μετράει 5 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 με τηλεοπτική κάλυψη απο τα κανάλια της ΝΟΒΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ