Τέλος Βαλβέρδε – Εποχή Σετιέν στη Μπαρτσελόνα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εδώ και λίγες ώρες αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα και λίγο μετά ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Κίκε Σετιέν.

Οι φήμες του τελευταίου διαστήματος πήραν βάση και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και της Αθλέτικ Μπιλμπάο απολύθηκε από τους διοικούντες των “Μπλαουγκράνα”. Οι κακές εμφανίσεις και η απουσία αγωνιστικού πλάνου στοίχισαν στον Καταλανός τεχνικό, που βρισκόταν στην Βαρκελώνη από το 2017.

Παρόλα αυτά, κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων αλλά η μη παρουσία σε τελικό Champions League, ήταν πολύ βαριά για τις δύο σεζόν που βρισκόταν εκεί.

Ο πρώην τεχνικός της Μπέτις, Σετιέν, αποχώρησε το Μάιο από την ομάδα της Ανδαλουσίας και δεν είχε βρει κάποια ομάδα μέχρι τώρα. Κατάφερε να την φέρει στην υψηλότερη θέση στη La Liga από το 2005 και έπειτα ενώ την οδήγησε και στα ημιτελικά του Copa del Rey.

Στα 61 του, υπέγραψε συμβόλαιο δυόμιση ετών στους πρωταθλητές Ισπανίας και θα παρουσιαστεί στα μέσα το μεσημέρι της Τετάρτης (15/1).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ