Τα “θέλω” του Ρικ Πιτίνο για το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής

Ο Ρικ Πιτίνο έχει αποφασίσει το τεχνικό επιτελείο που θα χρειαστεί στην Εθνική Ελλάδος, καθώς ενημέρωσε την ΕΟΚ για τις ανάγκες του. 

Ο προπονητής της Επίσημης Αγαπημένης, ενημέρωσε την ΕΟΚ πως θα χρειαστεί στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής για το Προολυμπιακό τουρνουά, δύο αμερικανούς συνεργάτες τον Σωτήρη Μανωλόπουλο αλλά και τέσσερις ακόμα στο τιμ του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αμερικανός τεχνικός θέλει εκτός των δύο αμερικανών βοηθών και του προπονητή του Ηφαίστου να έχει ακόμα τον Νίκο Παππά (ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού) στην θέση του υπεύθυνου σκάουτερ, συν δύο ακόμα σκάουτερ, οι οποίοι θα επιθυμούσε να είναι Αμερικανοί, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Για την θέση του γυμναστή θέλει τον Κώστα Χατζηχρήστο(γυμναστής της ΤΣΣΚΑ).

Αυτό που μένει πλέον είναι να να συμφωνήσει και να δώσει το “πράσινο φως” η ΕΟΚ στα αιτήματα του Ρικ Πιτίνο, αφού το κόστος ενδέχεται να είναι μεγάλο για τα δεδομένα της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ