Το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ στην ΚΑΕ

Την ΚΑΕ ευχαρίστησε το γυναικείο τμήμα του ΠΑΟΚ, για τη μεσολάβησή του ώστε να εισαχθεί στο νοσοκομείο η Ανθούλα Ταρπάγκου, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό της.

Η αρχηγός του «Δικεφάλου» τραυματίστηκε στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Πυλαίας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, και διακομίστηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης όπου δέχθηκε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Με ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες το γυναικείο τμήμα ευχαρίστησαν τους ομολόγους τους στην ΚΑΕ που απέδειξαν στην πράξη πως η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι ενωμένη.

Η ανακοίνωση: «Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι η ασπρόμαυρη οικογένεια είναι μία και ενωμένη, καθώς μεσολάβησε, ώστε να μεταφερθεί η αθλήτρια του Συλλόγου μας Ανθούλα Ταρπάγκου, αρχηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, στο Διαβαλκανικό μετά τον τραυματισμό της στον αγώνα με τον Πανιώνιο, όπου και είχε τη φροντίδα που χρειαζόταν».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ