Τρέχει για να… προλάβει το ντέρμπι στο ΣΕΦ ο Παππάς

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της Παρασκευής (04/01) κόντρα στον Ολυμπιακό κάνει ο Νίκος Παππάς. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, προπονήθηκε κανονικά σήμερα Πέμπτη (03/01), ενώ μέρος του προγράμματος έβγαλε κι ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος ωστόσο είναι αμφίβολο ότι θα προλάβει το ντέρμπι.

Ο Έλληνας γκαρντ ο οποίος πήρε εξιτήριο το πρωί της Πέμπτης από το νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» όπου είχε νοσηλευτεί λόγω του υψηλού πυρετού που παρουσίασε βγήκε και πήρε κανονικά μέρος στην απογευματινή προπόνηση του «τριφυλλιού» για να καλύψει χαμένο έδαφος και οι πιθανότητες συμμετοχής του στο ντέρμπι των «αιωνίων» φαίνεται να είναι υπέρ του.

Αντίθετα, ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος υποφέρει από θλάση που υπέστη από το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, έβγαλε μέρος της προπόνησης κι όλα δείχνουν πως η συμμετοχή του στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό είναι αρκετά αμφίβολη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ