Τσαμπούρης στο Kingsport.gr: «Ήταν τεράστια νίκη»

Η ομάδα της Βοιωτίας κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη και να πάρει την εντός έδρας νίκη με 1-0.

Ο αρχηγός του Λεβαδειακού, Σάββας Τσαμπούρης, μίλησε στο Kingsport.gr και την Φωτεινή Χαλβαντζή για την σημαντική νίκη της ομάδας και για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν.

Όσα δήλωσε ο Σ. Τσαμπούρης:

«Σίγουρα για μας ήταν τεράστια νίκη. Παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Δεν έχουμε δικαίωμα να δούμε ονόματα αντιπάλων. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε 4 βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια. Είμαστε ακόμη χαμηλά πρέπει να δώσουμε την μάχη μας να παλέψουμε και να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Νομίζω ότι θα επιδιώξουμε τα πάντα και στα δύο παιχνίδια, ανεξαρτήτως ονόματος αντιπάλου.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: “Σίγουρα το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά και το παιχνίδι στην έδρα μας με τον Παναθηναϊκό, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τέσσερις βαθμούς όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο. Δεν έχουμε το δικαίωμα να πηγαίνουμε με κατεβασμένα τα χέρια σε παιχνίδια”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ