ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ανανέωσε μέχρι το 2022 τον Χάκετ

Ο Nτάνιελ Χάκετ θα είναι κάτοικος Μόσχας μέχρι και το 2022, αφού ανανέωσε με την ΤΣΣΚΑ.

Όπως ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού επέκτεινε το συμβόλαιό του με την πρωταθλήτρια της VTB League μέχρι το 2022 και αναμένεται να κλείσει τετραετία στη Μόσχα, καθώς αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη από το 2018.

Μιλώντας για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΤΣΣΚΑ ο Χάκετ τόνισε: “Από την πρώτη στιγμή, που έφθασα στη Μόσχα, κατάλαβα τι σημαίνει να είσαι μέλος της “οικογένειας” της ΤΣΣΚΑ. Το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και η φιλοσοφία νικητή της ομάδας είναι μόνο δύο από τους παράγοντες που την κάνουν από τις καλύτερες παγκοσμίως. Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε ευτυχείς. 

Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” στον πρόεδρο, το διοικητικό προσωπικό, τον προπονητή μου, τους πρώην και νυν συμπαίκτες μου, το ιατρικό επιτελείο και όλους όσοι εργάζονται για το σύλλογο. Ευχαριστώ που με δεχθήκατε και με βοηθήσατε να γίνω καλύτερος παίκτης και άνθρωπος. Σας ευχαριστώ για την προσήλωση και την εμπιστοσύνη σας. Στόχος μας είναι ακόμα περισσότερες νίκες και τρόπαια. Τελευταίο, αλλά ιδιαίτερα σημαντικό, θα ήθελα να πω πως οι φίλαθλοί μας είναι σπουδαίοι. Συνεχίζουμε…”

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*