Φιλική πεντάρα του ΠΑΟΚ

Έχοντας τον πλήρη έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο και με βασικούς παίκτες ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα με 5-0 την Ουνιβερσιτατέα Κλούζ στην Ρουμανία και έκλεισε έτσι τον κύκλο των φιλικών αγώνων του στο πρώτο σκέλος της εκτός Ελλάδος προετοιμασίας του.

Η διαφορά κλάσης των δύο ομάδων ήταν εμφανέστατη, με τους γηπεδούχους να γνωρίζουν βαριά ήττα στον αγώνα με τον οποίο γιόρτασαν την συμπλήρωση 100 χρόνων λειτουργίας τους.

Η δουλειά για τον Δικέφαλο έγινε κυρίως στο α΄ημίχρονο και συγκεκριμένα από τους Λημνιό, Πέλκα και Αουγκούστο, με τον Αμπέλ Φερέιρα να δίνει για πρώτη φορά ένα γεμάτο 60λεπτο σε παίκτες που φαντάζουν σε μια πρώτη ανάγνωση ως ο βασικός κορμός της ομάδας.

Παρά το γεγονός ότι ο ρυθμός έπεσε στο β΄, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε μέχρι τέλους κάθε ευκαιρία με τους Ελ Καντουρί και Γαϊτανίδη να προσθέτουν δύο ακόμη γκολ για το τελικό 5-0, δίνοντας το δικό τους χρώμα στην γιορτή των Ρουμάνων.

Γκολ: Λημνιός 5′ (σουτ), Πέλκας 27′ (σουτ), Ντούγκλας 32′ (σουτ), Ελ Καντουρί 77′ (σουτ), Γαϊτανίδης 82′ (σουτ)

Κίτρινες:  Σεϊτίλ 37′ / Πέλκας 7′, Μιχάι 89′

Κλουζ: Μποζοάνκα, Τελσεάν, Ινάσιο, Κάι, Μπέρσι, Σεϊτίλ, Φλορέσκου, Παρβουλέσκου, Φιρμίνιο, Γκόγκα, Γκάβρα

ΠΑΟΚ: Μελίσσας (Ζίβκοβιτς 46′), Μάτος (Δεληγιαννίδης 70′, Μιχάι 81′), Βαρέλα (Ίνγκασον 70′), Κρέσπο (Χατζηισαϊας 70′), Γιαννούλης (Ροντρίγκο 70′), Μίσιτς (Κάτσε 60′), Ντούγκλας (Ελ Καντουρί 60′), Λημνιός (Ενρίκε 60′), Μπίσεσβαρ (Στοχ 60′), Πέλκας (Λάμπρου 70′, Τσιγγάρας 83′), Άκπομ (Γαϊτανίδης 70′).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ