Φιλικό με Περιστέρι

Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ολοκληρώθηκε το προπονητικό πρόγραμμα της Τρίτης(10/9) για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ με τον Αργύρη Πεδουλάκη να προπονεί σε φουλ ρυθμούς την ομάδα.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις πλησιάζουν και πρέπει η ομάδα να βρίσκεται σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

Μοναδικοί απόντες από την προπόνηση ήταν οι διεθνείς τoυ Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ που αναμένονται να επιστρέψουν από την Κίνα και αφού πάρουν λίγες μέρες άδεια στη συνέχεια θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις της ομάδας.

Την Τετάρτη(11/9) οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα δώσουν φιλικό αγώνα με το Περιστέρι κεκλεισμένων των θυρών μέσα από το οποίο θα βγουν κάποια ακόμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ