Χαμός με Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Καταγγελίες για σπρωξίματα και φτυσίματα!

Χαμός -αντί για συζήτηση- έγινε στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης με τους «μεγάλους» του ελληνικού μπάσκετ και τους αρμόδιους φορείς. 

Ροντέο έγινε η συνάντηση των «μεγάλων» του μπάσκετ με τον Βασιλειάδη. Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Γιαννακόπουλο, Αγγελόπουλους και Σκινδήλια, με εκατέρωθεν καταγγελίες για σπρωξίματα και φτυσίματα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ανέβηκαν για τα καλά οι τόνοι ανάμεσα στους Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον Γιώργο Σκινδήλια.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον έσπρωξε, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο υφυπουργός δεν τον υπερασπίστηκε ως οικοδεσπότης.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» καταγγέλλουν ότι ο Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Σκινδήλια και τον αποκάλεσε «πορνόγερο», ενώ κατά την αποχώρησή του ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» αναρωτήθηκε: «Τι ήθελε ο υφυπουργός Παρασκευή βράδυ, σόου»;

Πηγή: www.sportfm.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ