Χωρίς εγχώριο στοιχείο η ACB

Μία αποκάλυψη άκρως απογοητευτική για την Ισπανική λίγκα, έκανε ο ο πρόεδρος της Επιτροπής Παικτών της χώρας, Αλφόνσο Ρέγες.

Συγκεκριμένα ο παλαίμαχος άσσος των παρκέ τόνισε ότι από το σύνολο των παικτών που αγωνίζονται στην Liga Edessa μόλις το 27% είναι γηγενείς κρούοντας παράλληλα τον κώδωνα του κινδύνου.

“Η πορεία μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν μια όμορφη ανωμαλία, όμως στην λίγκα μας έχουμε αυτή τη στιγμή ένα από τα μικρότερα ποσοστά γηγενών σε όλο τον κόσμο, σε όλα τα αθλήματα” σχολίασε ο παλαίμαχος σέντερ και συνέχισε: “Ακόμη και οι ξένοι που έρχονται για να παίξουν στη Liga Endesa αισθάνονται έκπληξη από την απουσία Ισπανών. Την ίδια ώρα, είναι στρατηγικό λάθος αν πιστεύει κάποιος ότι η ομάδα του θα επιβιώσει παίζοντας μόνο στη EuroLeague. Η σχέση μας με την ομοσπονδία είναι εκπληκτική, έχουμε όμως πολλά να κάνουμε”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ