Χωρίς νικητή το ντέρμπι στην Τούμπα

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκε ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στο ντέρμπι στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φτάσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, καθώς είναι δεύτερος με 21 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός με 9 βαθμούς βρίσκεται στη 10η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αν και οι πράσινοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με τον Ζαχίντ, ο Βιεϊρίνια ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ. Ο Μακέντα έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του Δώνη, αλλά ο Βιεϊρίνια στο τέλος με πέναλτι έγραψε το 2-2. Οι πράσινοι πήραν έναν σημαντικό βαθμό, απέναντι στον περσινό πρωταθλητή και τώρα θα προετοιμαστούν για την επόμενη εβδομάδα, όπου υποδέχονται την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο αγώνας

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη του ευκαιρία, με τον Μακέντα να δίνει τη μπάλα στον Δώνη, αλλά το σουτ του βγήκε σε κόρνερ. Ο Μίσιτς σούταρε στο 14’ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Οι δυο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο δεν έκαναν ιδιαίτερες φάσεις.

Ο Ζαχίντ στο 44ο λεπτό με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το 0-1 για τον Παναθηναϊκό.

Στο 59’ ο Αουγκούστο προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα, χωρίς επιτυχία. Στο 63’ ο ίδιος σούταρε, αλλά μπλόκαρε ο Διούδης. Το επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακας των πράσινων έσωσε την ομάδα από την κεφαλιά του Άκπομ. Στο 65’ όμως ο Διούδης δεν τα κατάφερε και ο Βιεϊρίνια έκανε το 1-1.

Ο Γιόχανσον στο 70’ σούταρε από μακριά, αλλά μπλόκαρε ο Ζίβκοβιτς. Δυο λεπτά απάντησε για τους γηπεδούχους ο Άκπομ, χωρίς να τα καταφέρει. Στο 77’ ο ΠΑΟΚ έχασε πολύ καλή ευκαιρία για να κάνει το 2-1, όταν ο Μάτος με κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Διούδη.

Ο Μακέντα στο 87’ μετά από ωραία πάσα του Ινσούα έκανε με τρομερό πλασέ το 1-2 για τον Παναθηναϊκό.

Αν και αρχικά τα λεπτά των καθυστερήσεων ήταν πέντε, στο 97’ ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και έδωσε πέναλτι στον ΠΑΟΚ για μαρκάρισμα του Κουρμπέλη στον Κρέσπο. Ο Βιεϊρίνια στο ενδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων το εκτέλεσε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 του αγώνα.

Κίτρινες: Στοχ, Γιόχανσον, Μακέντα, Σένκεφελντ, Ινσούα, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Διούδης

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Αουγκούστο (64’ Άκπομ), Μίσιτς, Λημνιός (46’ Βιεϊρίνια), Στοχ (46’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης, Μπουζούκης (81’ Αποστολάκης), Ζαχίντ (70’ Περέα), Χατζηγιοβάνης (68’ Κολοβέτσιος), Μακέντα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ