Χωρίς Παπαγιάννη κόντρα στον ΄Ηφαιστο ο Παναθηναικός ΟΠΑΠ

Με μία προπόνηση αυτή της Κυριακής(8/12) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ήφαιστο για την 10η αγωνιστική της Basket League.

Από το προπονητικό πρόγραμμα απουσίαζε ο Γιώργος Παπαγιάννης ο οποίος κληρονόμησε από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στην ευρωλίγκα ένα διάστρεμμα στο πόδι το οποίο θα τον εμποδίσει να αγωνιστεί κόντρα στον Ήφαιστο.

Η κατάσταση του τραυματισμού του όμως δεν είναι σοβαρή και έτσι ο παίκτης θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο για τον εκτός έδρας αγώνα με την Μπαρτσελόνα για την 13η αγωνιστική της ευρωλίγκας.

Στα αγωνιστικά θέματα ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται τον Ήφαιστο και θέλει να συνδυάσει θέαμα και ουσία αλλά και να δώσει στον Ρικ Πιτίνο τη δυνατότητα να ξεκουράσει ορισμένα από τα βασικά στελέχη και να αποφορτίσει κυρίως καθώς την ομάδα την περιμένει δύσκολο πρόγραμμα και μεγάλη ανηφόρα στην ευρωλίγκα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ