Άγριοι “Λύκοι” στο Λεβερκούζεν, επέστρεψε από τη “κόλαση” η Άιντραχτ

Για την 28η αγωνιστική της Bundesliga, η Βόλφσμπουργκ συνέτριψε τη Λεβερκούζεν, η Άιντραχτ έκλεψε βαθμό από τη Φράιμπουργκ, ενώ Βέρντερ και Γκλάντμπαχ έμειναν στην ισοπαλία.

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ 1-4

Η Βόλφσμπουργκ συνέχισε να “τρομοκρατεί” τις αντίπαλες άμυνες, διαλύοντας με το επιβλητικό 4-1 τη Λεβερκούζεν στο Μπάγερ. Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Άρνολντ με ένα γκολ και δύο ασίστ, οι “Λύκοι” έκαναν ότι ήθελαν και πήραν ακόμα ένα σημαντικό αποτέλεσμα στην ευρωπαϊκή μάχη.

Ο Πονγκράτσιτς άνοιξε το σκορ στο 43′ για λογαριασμό της Βόλφσμπουργκ, με το πρώτο του γκολ στη Bundesliga. Από το φάουλ του Άρνολντ από τα δεξιά, ο Πονγκράτσιτς πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και σκόραρε με χαρακτηριστική άνεση (0-1).

Ο Άρνολντ στο 64′ από δημιουργός έγινε εκτελεστής. Ξανά από φάουλ, σε πολύ κοντινή απόσταση από την εστία, το σουτ ήταν συρτό, βρήκε στο τείχος και πήγε στην αντίθετη κατεύθυνση από την κίνηση του Χραντέτσκι, που έκανε πριν μισό λεπτό την επέμβαση του αγώνα σε τετ α τετ (0-2).

Το τρίποντο κλείδωσε στο 68′ ο Στέφεν. Ο Βίκτορ μπήκε στη περιοχή από τα αριστερά, σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και σε, ουσιαστικά, κενή εστία, ο Στέφεν έκανε το 3-0 (0-3).

Ο Πονγκράτσιτς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τέταρτο της ομάδας του στο 75′. Ο Άρνολντ δημιούργησε ξανά από φάουλ, το γέμισμα του βρήκε στη κίνηση του Πονγκράτσιτς το κεφάλι και η μπάλα κατέληξε για ακόμα μία φορά στα δίχτυα του Χραντέτσκι (0-4).

Το μόνο που κατάφερε η Λεβερκούζεν ήταν να μειώσει σε 4-1 με τον Μπαουμγκάρτλινγκερ στο 85′, μετά από αδράνεια της αντίπαλης άμυνας.

Κίτρινες: Ντέμιρμπαϊ (29′), Βίκτορ (32′), Μπαουμγκάρτλινγκερ (63′), Ντιαμπί (67′), Γκίντσεκ (67′), Καστίλς (71′)

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Μπος): Χραντέτσκι, Βέντελ, Μπέντερ (46′ Ντράγκοβιτς), Ταπσόμπα, Αμίρι, Ντέμιρμπαϊ (65′ Αλάριο), Αρανγκίζ, Βάισερ (46′ Μπαουμγκάρτλινγκερ), Ντιαμπί (74′ Μπαϊλί), Χάβερτζ, Μπελαραμπί (46′ Βιρτζ)

Βόλφσμπουργκ (Γκλάσνερ): Καστίλς, Ρουσιλόν, Μπρουκς (83′ Νότσε), Πονγκράτσιτς, Εμπαμπού, Μπρέκαλο (65′ Γκίντσεκ), Άρνολντ, Σλάγκερ, Στέφεν (76′ Μαρμούς), Βίκτορ, Βέγκχορστ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Φράιμπουργκ 3-3

Η Φράιμπουργκ φαινόταν πως θα έφευγε με το διπλό από τη Φρανκφούρτη, με το 3-1 μέχρι το 79′ αλλά κατάφερε να χάσει το προβάδισμα και να πάρει μόλις ένα βαθμό κόντρα στην Άιντραχτ, με 3-3. Σε ένα αρκετά συναρπαστικό παιχνίδι, η Άιντραχτ ξεκίνησε πιο δυνατά, προηγήθηκε, βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα, αλλά στο τέλος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Γκρίφο έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 29′. Ο Βάλντσμιντ οργάνωσε την επίθεση, μοίρασε στον Γκρίφο, αυτός ντρίμπλαρε μπαίνοντας στην περιοχή και σούταρε. Η μπάλα βρήκε όσο έπρεπε στον Χασέμπε για να νικήσει τον Τραπ (0-1).

Ο Σίλβα ισοφάρισε για την ομάδα της Φρανκφούρτης στο 35′. Ο Αμπράσι σέντραρε, ο Σβολόβ προσπάθησε να απομακρύνει αλλά η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Κοχ και στρώθηκε στον Σίλβα, που την έστειλε στα δίχτυα με κεφαλιά από κοντά (1-1).

Ο Πίτερσεν έδωσε προβάδισμα στη Φράιμπουργκ ξανά στο 67′. Ο Γκούντερ έστειλε το φάουλ σε ένα σύμπλεγμα παικτών , όπου ο Πίτερσεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-2).

Ο Χόλερ έκανε το 3-1 στο 69′. Ο Γκρίφο τροφοδότησε στην περιοχή τον Χόλερ, αυτός κατέβασε πανέμορφα τη μπάλα και νίκησε με άνεση τον Τραπ στο τετ α τετ (1-3).

Ο Καμάντα μείωσε στο 79′ σε 2-3. Ο Γκασίνοβιτς σέντραρε και ο Κοχ κέρδισε τη μπάλα. Το λάθος του, όμως, έδωσε ένα εύκολο γκολ στον Καμάντα που ευστόχησε από κοντινή απόσταση (2-3).

Ο Τσαντλέρ ισοφάρισε στο 82′ για την Άιντραχτ. Ο Κόστιτς σέντραρε από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, και ο Τσαντλέρ κατάφερε να σουτάρει στη κίνηση (3-3).

Κίτρινες: Βάλντσμιντ (20′), Ρόντε (30′), Ιλσάνκερ (67′)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Χούτερ): Τραπ, Χίντερεγκερ (90′ Εν’ Ντικά), Χασέμπε, Τουρέ (81′ Σαντλέρ), Κόστιτς, Τόρο (46′ Κορ), Καμάντα, Ιλσάνκερ, Ρόντε (74′ Ντε Γκουζμάν), Σίλβα, Ντοστ (74′ Γκασίνοβιτς)

Φράιμπουργκ (Στράιχ): Σβολόβ, Γκούντερ, Γκούλντε, Κοχ, Σμιντ, Γκρίφο (82′ Τσανγκ-Χουν), Χόφλερ, Αμπράσι (87′ Φραντς), Σαλάι (59′ Λάινχαρτ), Βάλντσμιντ (59′ Πίτερσεν), Χόλερ

Βέρντερ Βρέμης – Γκλάντμπαχ 0-0

Σε ένα ματς που σε σύγκριση με τα άλλα δύο, δεν έκλεψε τα φώτα, Βέρντερ Βρέμης και Γκλάντμπαχ αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ. Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες, αρκετά ισορροπημένο και η ισοπαλία φαινόταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Κίτρινες: Σελασιέ (34′), Βελίκοβιτς (41′), Γιάντσκε (47′)

Βέρντερ Βρέμης (Κόφελντ): Παβλένκα, Φριντλ, Μοϊσάντερ, Βελίκοβιτς, Σελασιέ, Κλάασεν, Γκρος, Έγκεσταϊν, Ρασίκα (86′ Μπαρτέλς), Σάρτζεντ (74′ Σέλκε), Οσάκο (62′ Μπιτενκούρ)

Γκλάντμπαχ (Ρόους): Σόμερ, Ελβέντι, Γκίντερ, Γιάντσκε (71′ Μπενσεμπαΐνι), Βεντ, Νόιχαους, Κράμερ (82′ Μπένες), Λάινερ, Στιντλ (71′ Χόφμαν), Τουράμ (82′ Χέρμαν), Πλεά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ