Άιντραχτ και Χέρτα μοιράστηκαν απο έναν βαθμό

Ισόπαλες με 2-2 αναδείχθηκαν Αίντραχτ Φρανκφούρτης και Χέρτα στο Κομέρτσμπανκ Αρένα για την 14η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Χέρτα προηγήθηκε με 0-2 και βρέθηκε πολύ κοντά στο να κάνει την 4η φετινή της νίκη, όμως η Άιντραχτ ήταν πολύ σκληρή για να πεθάνει και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα.

Στο 30΄ η Χέρτα βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Λουκεμπάκιο να κάνει το 0-1 από δύσκολη διαγώνια θέση. Στο 38′ ο Καμάντα ισοφάρισε όμως το γκολ ακυρώθηκε έπειτα από χρήση VAR λόγω αντικανονικού μαρκαρίσματος που είχε προηγηθεί. Στο 63′ ο Γκρούγιτς έκανε το 0-2 σε κενή εστία από ασίστ του Μπογιάτα. Στο 65′ η Άιντραχτ μείωσε σε 1-2 με κεφαλιά του Χιντερέγκερ και στο 85′ ο Ρόουντ ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με σουτ εντός περιοχής.

Αυτή η ισοπαλία έφερε την Άιντραχτ στην 10η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, ενώ η Χέρτα βρίσκεται στην 16η θέση με 12 βαθμούς.

Κίτρινες: Τουρέ, Πασιένσια, Χασέμπε – Ντούντα, Στάρκ, Ζέλκε

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ρόνοβ, Φερνάντες (Ρόουντ 62′), Σο, Κόστιτς, Χιντερέγκερ, Καμαντά, Τουρέ, Χασέμπε, Ντα Κόστα, Σίλβα (Γιόβελιτς 84′), Πασιένσια

Χέρτα: Κράφτ, Ρέκικ, Στάρκ (Μίτελσταντ 79′), Ντάριντα, Ντούντα (Λοβέν 49′), Κλίντερ, Γκρούγιτς, Μπογιάτα, Πλάτενχαρτ, Ζέλκε, Λουκεμπάκιο (Βολφ 79′)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ