Άλαν Σίρερ: “Να ξεχάσει το πρωτάθλημα η Σίτυ”

Καυστικός για ακόμα μία φορά ήταν ο Άλαν Σίρερ, δηλώνοντας ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα πρέπει να υπολογίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού “έγινε παιχνίδι στα χέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”.

Η διαφορά πλέον από τη Λίβερπουλ και τη κορυφή έχει φτάσει τους 14 βαθμούς και ο Άγγλος θρύλος δεν πιστεύει ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει. Με τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τους “Κόκκινους Διαβόλους”, θεωρεί ότι αυτό ήταν και η προσπάθεια έφτασε μέχρι εδώ.

Η Λίβερπουλ για 33ο παιχνίδι δεν γνώρισε την ήττα και όσο περνάει κάθε εβδομάδα, φαίνεται ότι δύσκολα δεν θα είναι πλέον η χρονιά των “Κόκκινων” και μάλλον ήρθε η μεγάλη ώρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο, οι “Πολίτες” φιλοξένησαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και γνώρισαν την ήττα με 2-1. Το δυνατό σημείο των φιλοξενούμενων είναι η αντεπίθεση, αυτό δηλαδή που χάρισε και τη νίκη. Ο Σίρερ κατανοεί ότι ο Γκουαρντιόλα πιστεύει στους παίκτες του αλλά έκαναν τη ζωή της Γιουνάιτεντ εύκολη.

Και για τον ίδιο, το ματς ήταν για περισσότερα γκολ καθώς οι παίκτες του Σόλσκιερ είχαν αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ. Πέντε ή έξι γκολ θα έπρεπε να πετύχουν στο πρώτο μέρος. Η Σίτι έπαιζε τόσο ανοιχτά και φαινόταν ότι θα δεχτούν γκολ σε κάθε επίθεση της ομάδας του Μάντσεστερ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ