Άμπραχαμ και Τομόρι κοντά στην ανανέωση με την Τσέλσι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το νησί, έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις των διοικούντων της Τσέλσι με τους Τάμι Άμπραχαμ και Φικάγιο Τομόρι για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Έχοντας αλλάξει πλέον την φιλοσοφία της, η Τσέλσι στηρίζεται στις ακαδημίες της, κάτι αντίθετο με τα προηγούμενα χρόνια και ειδικά επί Μουρίνιο.

Έχοντας ξεκαθαρίσει και ανανεώσει με Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, Καλούμ Χάντσον-Οντόι, Μέισον Μάουντ και Μπίλι Γκίλμουρ, οι οποίοι ανανέωσαν για πέντε χρόνια, σειρά παίρνουν οι Άμπραχαμ και Τομόρι.

Ο νεαρός επιθετικός είναι η βασική λύση του σκοραρίσματος για τον Φρανκ Λάμπαρντ, έχοντας πετύχει οκτώ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Μετα την πώληση του Νταβίντ Λουίζ και τον τραυματισμό του Αντόνιο Ρούντιγκερ, ο Τομόρι από δανεικός που προοριζόταν να πάει, κατέληξε με φανέλα βασικού.

Λόγω του ότι και οι δύο παίκτες, όχι μόνο έχουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους, αλλά και του κόσμου των Μπλε, η διοίκηση θέλει να τελειώσει άμεσα το θέμα της ανανέωσης.

Άμεσα όμως δεν μπορεί να γίνει, αφού και οι δύο κλήθηκαν από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και θα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις κόντρα σε Βουλγαρία και Τσεχία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ