Άνετα Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπιλμπάο, πρώτη νίκη για Μαγιόρκα

Άνετα επικράτησε  η Ατλέτικο Μαδρίτης της Εσπανιόλ, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα και στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της La Liga.

Νικηφόρα αποτελέσματα πήραν και οι Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μαγιόρκα, με τους Βάσκους να μένουν αήττητοι για τρίτο σερί παιχνίδι, ενώ η Μαγιόρκα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ 3-1

Με το ευρύ 3-1 επικράτησε η Ατλέτικο Μαδρίτης της Εσπανιόλ στο «Γουάντα Μετροπολιτάνα» με τον Αλβάρο Μοράτα να είναι δημιουργός του πρώτου και σκορερ του δεύτερου γκολ των «ροχιμπλάνκος».

Η Εσπανιόλ κατάφερε να βρει πρώτη το γκολ με τον Ντάρντερ στο 38’, όμως δεν μπόρεσε μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου να διατηρήσει το υπέρ της σκορ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων πριν την ανάπαυλα ο Κορέα μετά την ασίστ του Μοράτα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Μοράτα αυτή τη φορά από δημιουργός έγινε σκόρερ και στο 58’ έκανε την ανατροπή για τους «ροχιμπλάνκος» για το 2-1, πετυχαίνοντας το έκτο του γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια. Το τρίτο και τελευταίο γκολ πέτυχε ο Κόκε στο 90’+2’, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Με αυτή τη νίκη η Ατλέτικο έφτασε τους 24 βαθμούς, ένα μόλις βαθμό πίσω από τους δύο πρωτοπόρους Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Λεβάντε 2-1

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε της Λεβάντε με 2-1 στο «Σαν Μαμές», με αποτέλεσμα να της «σπάσει» το μικρο σερί της μετά τα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπαρτσελόνα.

Παρά το γεγονός ότι η Λεβάντε προηγήθηκε με γκολ του Ποστίγκο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να πάρουν την νίκη.

Την αρχή έκανε ο Μουνιάιν στο 57′ που ισοφάρισε σε 1-1, ενώ την ανατροπή έκανε στο 88′ ο Κάπα, με τους Βάσκους να μένουν για τρίτο σερί ματς αήττητοι.

Μαγιόρκα – Βιγιαρεάλ 3-1

Πρώτη της νίκη κόντρα στην Βιγιαρεάλ με 3-1 πανηγύρισε η Μαγιόρκα μετά από τρεις αγωνιστικές και απομακρύνθηκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με δύο πέναλτι από τον Λάγο στο 13’ και τον Ροντρίγκεθ στο 24’. Ο Καθόρλα μείωσε στο 49’ με τον ίδιο τρόπο, ενώ στον 53’ ο Κούμπο, με φοβερό σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ