Άνετα η Μαρσέιγ, επιβλητικές Σεντ Ετιέν και Μονπελιέ

Δεύτερη στην βαθμολογία ανέβηκε η Μαρσέιγ μετά τη νίκη της κόντρα στην Λυών, τους τρεις βαθμούς της νικης πανηγύρισαν Σεντ Ετιέν και Μονπελιέ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε η Μαρσέιγ που επικράτησε της Λυών με 2-1 στο «Βελοντρόμ». Τα δύο γκολ του Παγιέ στο 18’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 39’ ήταν αρκετά για να χαρίσουν την νίκη στους γηπεδούχους. Η Λυών το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το 59’ με τον Ντεμπελέ.

Η Σεντ Ετιέν έφυγε με το διπλό από την έδρα της Ναντ με 3-2. Αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Μπλας και Λουζα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν απαντήση και τις δύο φορές με τον Τραούκο και τον Μπουανγκά που ισοφάρισαν σε 2-2. Το γκολ της νίκης πέτυχε ξανά ο Μπουανγκά στο 67’(2-3), οδηγώντας την Ναντ σε τέταρτη σερί ήττα.

Εντός έδρας νίκη πανηγύρισε η Μονπελιέ που επιβλήθηκε 3-0 της Τουλούζ. Το σκορ άνοιξε στο 43’ ο Λαμπόρντ, ενώ ο Λε Ταλέκ στο 59’ και ο Σαβανιέ στο 75’ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, ενάντια στην ομάδα του Ευθύμη Κουλούρη που πέρασε αλλαγή στο 46’.

Θετικό αποτέλεσμα πήρε και η Ρεν κόντρα στην Αμιέν με 3-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ρεν – Αμιέν 3-1

Μονπελιέ – Τουλούζ 3-0

Ναντ – Σεντ Ετιέν 2-3

Μαρσέιγ – Λιόν 2-1

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ