Άνετα Σοσιεδάδ και Σεβίλλη

Η Σεβίλλη είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στην Αλαβές, ενώ η Λεγανές μετά από αρκετές προσπάθειες, στις καθυστερήσεις κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Laliga. Τη νίκη πανηγύρισε και η Ρεάλ Σοσιεδάδ που επικράτησε της Μπέτις.

Σεβίλλη- Αλαβές 2-0

Η Σεβίλλη νίκησε την Αλαβές με 2-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση και έφτασε τους 46 βαθμούς, δύο πόντους πάνω από την Αλαβές. Ανέβηκε στην 6η θέση, ισοβαθμεί με τη Βαλένθια και κυνηγάνε με αξιώσεις την 4η θέση που οφηγεί στο Champions league. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έβαλαν τις βάσεις για την νίκη, αφού στο 41’ ο Μέσα με σουτ από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Η Αλαβές στο δεύτερο ημίχρονο δεν άφησε περιθώρια στην Σεβίλλη, όμως ο Σαραμπια στο 80’ πέτυχε και το δεύτερο γκολ κλειδώνοντας την νίκη.

Λεγανές- Βαγιαδολίδ 1-0

Δύσκολα έβαλε η Βαγιαδολίδ στην Λεγανές, με τους  γηπεδούχους στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να πετυχαίνουν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και να παίρνουν τη νίκη με 1-0. Ο Καρίγιο στο 90’+6’ με κεφαλιά στο δεξί δοκάρι διαμόρφωσε το τελικό 1-0, χαρίζοντας στην ομάδα τους τρεις βαθμούς, ενώ συνολικά έφτασαν του 39.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπέτις 2-1

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε η Ρεάλ Σοσιεδάδ κόντρα στην Μπέτις, με σκορ 2-1. Στο 17’ ο Χουάνμι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους για το 1-0, ενώ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 56’ ο Καναλες ισοφάρισε για την Μπέτις και από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 83’ ο Ογιαρθάμπαλ, από δημιουργός έγινε σκόρερ, πέτυχε το δεύτερο γκολ της Σοσιεδάδ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Με αυτή την νίκη έφτασε τους 40 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Μπέτις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ