“Άνετη” πρόκριση για τους Κρητικούς

Ο ΟΦΗ υποδέχτηκε την Καβάλα για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και πήρε την πρόκριση για τους 16 καθώς νίκησε με 4-0.

Το πρώτο ματς είχε λήξει με 2-0 υπερ της Καβάλας, αλλά οι Κρητικοί ήταν αποφασισμένοι να πάρουν αυτοί την πρόκριση. Έπαιξαν καλύτερα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πανηγύρισαν μια δίκαιη πρόκριση.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά και πίεσε την Καβάλα και στο 19′ είχε την πρώτη ευκαιρία, όταν ο Σεμέδο έκανε πλασέ, αλλά η μπάλα βρήκε και έφυγε κόρνερ.

Οι Κρητικοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 39′ με τον Τσιλιανίδη  που έκανε το σουτ από μακριά και νίκησε τον Δίληζα για το 1-0 υπερ του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ μπήκε αποφασισμένος στην επανάληψη για να τελειώσει την πρόκριση και στο 53΄ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, όταν ο Νέιρα έπιασε το σουτ από τα όρια της περιοχής, με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό της Καβάλας και να καταλήγει στο βάθος της εστίας για το 2-0.

Στο 55΄ο Νέιρα και πάλι νίκησε τον Δίληζα με ωραίο πλασέ εκτός περιοχής για το 3-0. Οι Κρητικοί πέτυχαν το σκορ πρόκρισης  που αναζητούσαν.

Στο 75′ η Καβάλα είχε μια καλή στιγμή, αλλά ο Αρναούτογλου αστόχησε στο δυνατό σουτ που επιχείρησε.

Στο 90΄Η Καβάλα  λίγο έλειψε να κάνει τη μεγάλη ζημιά, αλλά ο Αρναούτογλου αστόχησε.

Στο 90+1′  ο ΟΦΗ τέλειωσε την πρόκριση με τον Φιγκεϊρέδο να κάνει το 4-0 και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

ΟΦΗ: Γουάλι, Κοροβέσης, Μπράουν, Κουτρουμπής (83΄Σακόρ), Γιαννούλης(72΄Νάστος), Σταϊκος, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Φερέιρα(55΄Ντίνα), Φιγκεϊρέδο.

Καβάλα: Δίληζας, Καζαντζίδη, Παπαστεριανό, Γαβριηλίδη, Μαρκόπουλο, Κέρθι, Βόσαλιτς (60΄Παπαδόπουλος), Ορφανίδης (70΄ Καθάριος), Μαιδανος (56΄Αρναούτογλου ), Κουτσούμπας, Χαντί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ