Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου: «Ο κόσμος μας 6ος παίκτης με την Βαλένθια»

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο «έσπασε» ένα ρεκόρ και έγραψε ιστορία. Οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν στις 120 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και συνεχίζουν απτόητες στην δημιουργία νέων ρεκόρ.

Ο Θρύλος όμως οφείλει να αφήσει το εν λόγω επίτευγμα και να επικεντρωθεί στο επόμενο παιχνίδι του, αυτό απέναντι στην Valencia, για την 5η αγωνιστική του Eurocup.

Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας φιλοξενούν την ισπανική ομάδα, από την οποία ηττήθηκαν με 11 πόντους στο ματς του πρώτου γύρου και θέλουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Τετάρτη (27/11, 19:30) μαζί με τον κόσμο τους, να κατακτήσουν τη νίκη και να καλύψουν την διαφορά.

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου μίλησε στο www.olympiacossfp.gr για το παιχνίδι με την Valencia και όσα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Αρχικά η γκαρντ του Θρύλου αναφέρθηκε στην διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων και το πόσο επηρέασε το σύνολο του Γιώργου Παντελάκη. Η Σταμολάμπρου είπε: «Η αλήθεια είναι ότι πριν της την διακοπή της Εθνικής ομάδας, η ομάδα βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας βρει τον ρυθμό της. Η διακοπή θεωρώ ότι μας επηρέασε σε έναν βαθμό όσον αφορά τον ρυθμό. Παρ’ολα αυτά καταφέραμε να επεκτείνουμε το αήττητο μας και να σπάσουμε το ρεκόρ στις εγχώριες διοργανώσεις. Αδιαμφισβήτητα ήταν μια ιστορική μέρα για τον σύλλογο. Από εκεί και πέρα το ρεκόρ “έσπασε” αλλά η ομάδα με το που τελείωσε το ματς του Σαββάτου έστρεψε την προσοχή της στο πολύ σημαντικό παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στην Valencia».

Στη συνέχεια η γκαρντ του Ολυμπιακού υποστήριξε σχετικά με το ότι οι «ερυθρόλευκες» ηττήθηκαν στο δεύτερο γύρο με 11 πόντους. «Στο πρώτο ματς με την Valencia, στην Ισπανία, η ομάδα μας δεν έπιασε την απόδοση που θα έπρεπε και γνωρίσαμε την ήττα. Παρουσιάσαμε μια εικόνα η οποία δεν μας αντιπροσωπεύει. Από εκεί και πέρα έχει περάσει αρκετός καιρός, έχουμε δουλέψει πολύ στις προπονήσεις και έχουμε βελτιώσει πολλά κομμάτια του παιχνιδιού μας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε την Τετάρτη είναι σίγουρα ο έλεγχος του ρυθμού του παιχνιδιού καθώς η Valencia είναι μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει στον αιφνιδιασμό και παίρνει αρκετούς πόντους από το επιθετικό της transition. Επίσης πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει η ατομική μας άμυνα στα επιθετικά ‘ατού’ της Valencia. Οσον αφορά την επίθεση μας θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις αμυντικές της αδυναμίες» τόνισε η Σταμολάμπρου και συνέχισε: «Η ήττα στην Ισπανία μας έχει πεισμώσει. Πρωταρχικός μας στόχος είναι σίγουρα η νίκη, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας την διαφορά, κάτι το οποίο βέβαια θα κοιτάξουμε κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού. Δεν το βλέπουμε σαν εκδίκηση αλλά σαν μια ευκαιρία να δείξουμε τον μπασκετικό μας χαρακτήρα».

Η γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε και για το γεγονός ότι η ομάδα της πλέον παίζει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και δήλωσε πως: «Το να αγωνίζεσαι σε ένα ιστορικό στάδιο σαν το ΣΕΦ είναι κάτι το ξεχωριστό και ιδιαίτερο και σαφέστατα μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Έχουν αγωνιστεί σπουδαίοι αθλητές στην συγκεκριμένη αρένα και είναι τιμή μας που έχουμε την ευκαιρία να αγωνιζόμαστε στο ίδιο παρκέ».

Τέλος η Σταμολάμπρου έκανε το κάλεσμα της στον κόσμο του Ολυμπιακού λέγοντας: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού μας στηρίζει πάντα σε όλους τους αγώνες. Στο ματς της Τετάρτης τον θέλουμε δίπλα μας, να στηρίξει την προσπάθεια μας και να γίνει ο 6ος παίκτης μας στο γήπεδο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ