Άντεξε η ΑΕΛ στους Ζωσιμάδες

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν οι ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ στους Ζωσιμάδες, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ λιγκ.

Η ομάδα της Ηπείρου παραμένει στα χαμηλά της κατάταξης (13η θέση), ενώ το θεσσαλικό συγκρότημα απέσπασε ακόμη έναν πολύτιμο βαθμό μακριά από την έδρα του, φτάνοντας στη 10η θέση τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ΑΕΛ τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μάρκο Νούνιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ η θεσσαλική ομάδα διαμαρτύρεται για παρόμοια φάση στο πρώτο ημίχρονο που δεν έδειξε ούτε φάουλ που έκανε ο Αθανασιάδης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος και είχε τις περισσότερες φάσεις, με την ΑΕΛ να είναι σε αμυντικό ρόλο. Σημαντικότερη ευκαιρία το δοκάρι που είχε στο 11ο λεπτό σε σουτ του Πάντελιτς.

Στην επανάληψη η Λάρισα ανέβηκε μέχρι το 74’ που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα, αλλά και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ, που θα τους έδινε πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την σωτηρία.

Kίτρινες: Νούνιτς, Μπράλιτς

Κόκκινη:  Μπράλιτς

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Νεόφυτος, Κάστρο (81′ Γιάκος), Ζαν-Μπαπτίστ Λεό (62′ Μάνος), Πάντελιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Κάργας, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Σκόνδρας (77′ Παμλίδης)

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, Γκοϊκοβιτς (89’ Γκόλιας), Μπέρτος, Σεσέροβιτς (80’ Ζίζιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Γιακιμόβσκι, Λεοζίνιο (46’ Σικάβκα), Ζίβκοβιτς, Νούνιτς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ