Άρης: Συνάντηση Χαριστέα με αξιωματούχους της FIFA

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν τεχνικός διευθυντής του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, θα ταξιδέψει στην Γεωργία το Σάββατο (18/1) με αφορμή ένα event που διοργανώνει η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αλλά παράλληλα ετοιμάζεται και για συναντήσεις με ανθρώπους της FIFA.

Ο Άγγελος Χαριστέας θα παρευρεθεί ως εκπρόσωπος της FIFA, μαζί με τον Γιώργο Καραγκούνη, σε ένα event που διοργανώνει η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής του Άρη θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με αξιωματούχους της FIFA σχετικά με την ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με την απαγόρευση μεταγραφών.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνάντηση διότι ο Χαριστέας έχει την ευκαιρία να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει αναφορικά με τη νέα και την παλιά ΠΑΕ και αυτό μπορεί να φέρει ως αποτέλεσμα την επανεξέταση του θέματος από τους αξιωματούχους της FIFA, την ώρα που γίνονται και άλλες κινήσεις σε νομικό επίπεδο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ