Άρης: Χωρίς Έμαν, αλλά με Ιντέγε στην Λαμία

Στο Δημοτικό Στάδιο της Λαμίας, η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί σήμερα στις 20:00 τον Άρη για την 25η αγωνιστική της Superleague 1.

Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Ο προπονητής του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ, αποφάσισε να συμπεριλάβει τον Μπράουν Ιντέγε στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος.

Ο Ένινγκ μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που ταξίδεψε χθες το βράδυ στην Λαμία, έχοντας στην αποστολή τον Τσιλιγγίρη, αφήνοντας εκτός τον Έμαν.

Αποστολή:

Κουέστα, Τσιλιγγίρης, Ρόουζ, Βέλεθ, Σόουζα, Λάρσον, Γκάμα, Ιντέγε, Ντιγκινί, Ματίγια, Μαντσίνι, Σάσα, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Μπα, Τόνσο, Σούντγκρεν, Ντούρμισαϊ, Δεληζήσης, Φετφατζίδης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ