Άρης: Χωρίς Βέλεθ και Ντουάρτε απέναντι στον Αστέρα

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα στις 15:00 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 10η αγωνιστική της Superaleague 1 και μετρά ήδη δύο απουσίες.

Εκτός από τον Κουέστα, ο Φραν Βέλεθ έμεινε εκτός αποστολής, καθώς αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και ο Μίκαελ Ένινγκ τον άφησε εκτός αποστολής. Επίσης, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» άφησε εκτός τον Λερίν Ντουάρτε θέλοντας να του δώσει ένα μήνυμα, μιας και δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του με την εμφάνισή του.

Να σημειωθεί ότι ο Ολλανδός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και η νίκη είναι μονόδρομος μετά την ισοπαλία στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην 8η θέση με 12 βαθμούς – δύο περισσότερους από τον Αστέρα (10 βαθμοί).

Αποστολή:

Έμαν, Τσιλιγγίρης, Ροζ, Σούντγκρεν, Σόουζα, Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Γκάμα, Μαντσίνι, Σάσα, Αμπού Μπα, Μαρτίνες, Τόνσο, Ιντέγε, Δεληζήσης και Φετφατζίδης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ