Άρης: Χωρίς Κουέστα και Ιντέγε απέναντι στον Ατρόμητο

Τον Ατρόμητο υποδέχεται ο Άρης στο «Κ. Βικελίδης» σήμερα στις 19:00 στην 26η αγωνιστική της Superleague 1.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με την χθεσινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του αγώνα. Ο Γερμανός τεχνικός του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ, άφησε εκτός αποστολής πέντε βασικούς παίκτες, που δεν είναι άλλοι από τους Κουέστα, Ιντέγε, Βέλεθ, Κόρχουτ και Δεληζήση.

Ο Άρης έχει εξασφαλίσει την θέση στην εξάδα, αφού αυτή την στιγμή βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 34 βαθμούς, ενώ όλα παίζονται για την έκτη θέση, αφού ο Ατρόμητος – που έχει 29 βαθμούς – θέλει οπωσδήποτε νίκη (και συνδυασμό αποτελεσμάτων) για να βρεθεί στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Αποστολή:

Έμαν, Τσιλιγγίρης, Ρόουζ, Σόουζα, Λάρσον, Γκάμα, Ντιγκινί, Ματίγια, Μαντσίνι, Σάσα, Μαρτίνεζ, Μπα, Τόνσο, Σούντγκρεν, Ντούρμισαϊ, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ