Άρης: O Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο της ομάδας

Ο Μίχαελ Ένινγκ θα είναι ο νέος προπνητής του Άρη, όπως όλα δείχνουν.

Εδώ και καιρό, ο 53χρονος τεχνικός και ο Άγγελος Χαριστέας έχουν συμφωνήσει προφορικά τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και στα πρόσωπα που θα τον πλαισιώνουν. Μετά τα αρνητικά αποτελέσμα από ΑΕΛ και Ολυμπιακό, ο τεχνικός διευθυντής επανέφερε το θέμα στον Θοδωρή Καρυπίδη, ο οποίος έκανε δεκτή την εισήγησή του.

Η πρόταση έχει αποσταλεί και γραπτώς στον πρόεδρο της ομάδας και είναι θέμα ωρών να γίνει και επίσημα η ανακοίνωση της συνεργασίας.

Ο Ένινγκ θα παρουσιαστεί στον Άρη χωρίς το δικό του επιτελείο και θα διατηρήσει δίπλα του τόσο τον Αποστόλη Τερζή όσο και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ.

Τις επόμενες ώρες, ο Χαριστέας θα πραγματοποιήσει τις τελευταίες συνομιλίες με τον 53χρονο, ώστε ο τελευταίος να έρθει άμεσα στην Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί ότι Ένινγκ και Χαριστέας γνωρίζονται από την περίοδο που ο 53χρονος τεχνικός προπονούσε τον Χαριστέα στην Νυρεμβέργη. Τέλος, έχει βρεθεί στον πάγκο των Αμβούργο, Βάσας και Μαγδεμβούργο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ