Έβγαλε παλμό ο Παναιτωλικός, δεν υπολόγισε τον Λάμπρου

Σε ένα αρκετά βρεγμένο  τερέν  και κλειστό παιχνίδι ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στο Πανιώνιο στο Αγρίνιο , στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Ο Παναιτωλικός  στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή της μπάλας σε ένα αρκετά κλειστό  παιχνίδι . Οι Αγρινιώτες  έκαναν αισθητή την παρουσία τους, στο 17΄ με το σουτ του  Ρόσα να καταλήγει αρκετά ψηλά. Λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25΄ με δράστη τον Μοράρ μετά από το τραγικό λάθος του Γκιοατά. Μετά το γκολ αισθάνθηκε ο Παναιτωλικός τον Πανιώνιο ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να μειώσουν.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους οι «πάνθηρες» προσπάθησαν να απειλήσουν με τον Βλάχο ωστόσο μπάλα πέρασε χωρίς κάποιος να την ακουμπήσει.  Ο «τίτορμος» απάντησε στην ευκαιρία με δράστες τους Μάζουρεκ και Ρόσα όμως ούτε αυτοί κατάφεραν να διπλασιάσουν τα γκολ .  Κατά την διάρκεια του αγώνα ο Παναιτωλικός υποχώρησε αφήνοντας τον Πανιώνιο να ψάχνει την τελική προσπάθεια. Στο 81΄η ομάδα του  Μιχάλη Γρηγορίου μείωσε με τον χρυσό σκόρερ τον Λαμπρού ύστερα  από το πολύ ωραίο συνδυασμό με τον Σιώπη.

Μετά τον αγώνα οι προπονητές έκαναν δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι :

Τραϊανός Δέλλας: “Είχαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι, δεν απειληθήκαμε καθόλου, αν εξαιρέσουμε τη φάση του γκολ. Δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν σήμερα. Είμαι λίγες ημέρες εδώ, αλλά βλέπω πολλά πράγματα στο γήπεδο από αυτά που δουλεύουμε. Έχουμε κι άλλα πράγματα να κάνουμε. Πιστεύω στην ομάδα. Έχουμε μέλλον”.

Μιχάλης Γρηγορίου: “Στο 1ο ημίχρονο, χωρίς να υπάρχει υποψία φάσης, μείναμε πίσω στο σκορ από δικό μας λάθος. Η ψυχολογία δεν ήταν καλή. Πήγαμε στο 2ο ημίχρονο για να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Ο Παναιτωλικός έδωσε μεγάλη έμφαση στην άμυνα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε χώρους, αλλά έχω την εντύπωση ότι περιμέναμε 1-2 ευκαιρίες για να σκοράρουμε κι εμείς. Δημιουργούσαμε τις προϋποθέσεις, αλλά δεν είχαμε τις τελικές ενέργειες. Ευτυχίσαμε να ισοφαρίσουμε και μας μένει ο πολύτιμος βαθμός σε αυτήν τη δύσκολη έδρα”

 

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Τ. Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάϊ, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ (73′ Ρότσα), Ρόσα (84′ Κλέσιο), Ντίας, Μοράρ

Πανιώνιος (Μ. Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Γκιοατά (73′ Μακρύλλος), Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Σαββίδης (46′ Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς (65′ Λάμπρου), Ντουρμισάί

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ