Έδειξε έτοιμος για την Βασιλεία

Στο τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ, πριν τον αγώνα με την Βασιλεία, αντιμετώπισε την Ντε Γκραάφσαπ.

Ο “δικέφαλος” ήταν ανώτερος στον αγώνα και επικράτησε με 2-1 . Αν και η Ντε Γκραάφσαπ προηγήθκε με τον Τόμασεν, ο ΠΑΟΚ απάντησε άμεσα με τους Μάτος και Πρίγιοβιτς.

ΑΓΩΝΑΣ:

Στην αρχή του αγώνα ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά και είχε δοκάρι με τον Βιεϊρίνια στο 6′. Στην συνέχεια οι Βαρέλα, Βιεϊρίνια και Πρίγιοβιτς έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Αντιθέτως αντί να σκοράρει ο ΠΑΟΚ σκόραρε η Ντε Γκραάφσαπ στο 34′ με τον Τόμασεν, ο οποίος πλάσαρε τον Πασχαλάκη. Ο ΠΑΟΚ απάντησε αμέσως με τον Μάτος στο 35′. Ο δεξιός οπισθοφύλακας πλάσαρε στην κίνηση και έκανε το 1-1.

Πριν τελειώσει το ημίχρονο ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μπροστά χάρη στο κρέμασμα του Πρίγιοβιτς στον Ετεμάντι.

Η Ντε Γκραάφσαπ μπήκε λίγο πιο δυναμικά και απείλησε πρώτη στο 55′ με τον Σέραρενς. Στο επόμενο λεπτό απείλησε και ο Πρίγιοβιτς για τον ΠΑΟΚ.

Η είσοδος του Ουάρντα στον αγώνα έδωσε μεγαλύτερη επιθετική διάθεση στην ομάδα. Ο Ουάρντα προσπάθησε αρκετές φορές να σκοράρει όμως βρήκε απεναντί του τον Ετεμάντι.

Στο 88′ η Ντε Γκραάφσαπ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει καθώς ο Βαν ντεν Χουρ αστόχησε στο πέναλντι.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Matos, Varela (Mihojevic 43′), Crespo, Vieirinha, Canas, Mauricio, Λημνιός, Πέλκας (Warda 62′), Biseswar, Prijovic

Ντε Γκραάφσαπ: Etemadi, Vd Pavert, Nieuwpoort, Vet, V. Mieghem, Abena, Thomassen, Serrarens, Nieuwpoort S., Olijve, Hamdaoui

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ