Έδωσε τη νίκη ο Ενσικουλού

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στο Περιστέρι, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 16ο λεπτό με τον Ενσικουλού.

Η ομάδα του Περιστερίου πήρε μια άνετη νίκη, έφτασε τους 36β. και παρέμεινε σταθερά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη ο Λεβαδειακός παραμένει προτελεύταιος στους 13β.

Ο αγώνας:

Ο Ατρόμητος  ήλεγχε τον ρυθμό του αγώνα από την αρχή και άνοιξε νωρίς το σκορ μόλις στο 15ο λεπτό. Ο Ενσικουλού από τα δεξιά έκανε την ατομική προσπάθεια και από το ύψος της περιοχής, σούταρε, νικώντας τον Μπάγιτς και έκανε 1-0.

Ο Λεβαδειακός προσπαθούσε κυρίως από τα δεξιά με τον Τσαμπούρη να δημιουργήσει φάσεις, αλλά ο Ατρόμητος κρατούσε άνετα το μηδέν.

Από την άλλη οι Περιστεριώτες μετά το γκολ είχαν την κατοχή, αλλά δεν δημιούργησε κάποια αξιόλογη ευκαιρία, διατηρώντας το προβάδισμά του.

Στον ίδιο ρυθμό και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Ατρόμητο να ελέγχει το παιχνίδι.

Στο 63’ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία ο Ατρόμητος. Ωραία αντεπίθεση με την μπάλα να φτάνει στα αριστερά στον Κατράνη, ο οποίος βρήκε τον Ενσικουλού στο σημείο του πέναλτι, όμως το πλασέ του το απέκρουσε ο Μπάγιτς και στη συνέχεια ο Κουλούρης πήρε το «ριμπάουντ», σούταρε, αλλά απέκρουσε εκ νέου ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού.

Στο 82ο λεπτό μετά από κλέψιμο και ωραία ενέργεια του Ούμπιντες, τροφοδότησε τον Ενσικουλού που σούταρε έξω από την περιοχή, με τον Μπάγιτς να μπλοκάρει.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Κίτρινες: Ουάρντα, Χατζηϊσαΐα

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Νάτσος, Μπρούνο (74’Μπουσούλατζιτς ) , Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Ούμπιντες, Μαντσον, Ενσικουλού (84’ Μανούσος), Ουάρντα (60’ Κατράνης), Κουλούρης

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Ρεκβιασβίλι, Ντιόγκο, Κονέ, Στανόγεβιτς (69’ Nανγκίς), Ζησόπουλος, Μάρκοφσκι, Σαβαντογκό (86 Λιάγκας), Γιακουμάκης (24’ Μέλεγκ)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ