Έκανε την ανατροπή και ανέβηκε τρίτος ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Άρη, όμως κατάφερε να νικήσει με 3-1 και ανέβηκε στην 3η θέση (έχει έναν αγώνα παραπάνω από την ΑΕΚ).Στα αρνητικά ο τραυματισμός του Λισάντρο Σεμέντο που σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη εξάρθρημα ώμου και την Δευτάρα θα μάθουν στον ΟΦΗ το μέγεθος της ζημιάς. Από την άλλη αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τον Άρη από τις 6 Οκτωβρίου μετά από 7 αγώνες που ήταν αήττητος.

Μόλις στο 2′ ο Άρης είχε την πρώτη του καλή ευκαιρία. Ο Ιντέγε βρέθηκε απέναντι στον Σωτηρίου, αλλά καθυστέρησε να πλασάρει, τραβήχτηκε στα πλάγια και ο Λάρσον στην εξέλιξη της φάσης έκανε το σουτ, το οποίο, έδιωξε σε κόρνερ ο Σωτηρίου.

Δέκα λεπτά αργότερα οι κίτρινοι προηγήθηκαν. Εκτέλεση κόρνερ από τον Ματίγια, ο Βέλεθ πλάσαρε στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα ωστόσο έφτασε από τον Ισπανό στον Ιντέγε, ο οποίος με κοντινή προβολή στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε για το 0-1.

Στο 17΄ο ΟΦΗ είχε την πρώτη του ευκαιρία στο ματς. Σέντρα του Σεμέντο από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Βαζ που με σουτ από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι Κρητικοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν τον αγώνα στο 31ο λεπτό. Ο Κοροβέσης έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Βαζ βρέθηκε μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα για το 1-1.

Ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη φάση. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Βαζ σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Κουέστα έπεσε και έδιωξε στην αριστερή του γωνία.

Μετά από το 59΄ο Άρης ανέβασε την απόδοση του και στο 66΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ιντέγε  που σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, με τον Σωτηρίου να διώχνει με δυσκολία με το ένα χέρι.

Οι Κρητικοί έκαναν την ανατροπή στο 71΄όταν από εκτέλεση κόρνερ, ο Φερέιρα Σόουζα  εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες μέσα στην περιοχή και σκόραρε με πλασέ προ κενής εστίας. Δύο λεπτά αργότερα ο Τσιλιανίδης πέρασε φοβερή κάθετη πάσα στον Φιγκεϊρέδο, ο οποίος έσκαψε τη μπάλα έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα για το τελικό 3-1.

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Σακόρ, Τσιλιανίδης, Νέϊρα, Φιγκεϊρέδο (89΄Μάνος), Βαζ (77΄ Στάικος), Σεμέντο (37΄ Σόουζα)

Άρης (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Σάσα, Μπα, Ματίγια (88΄ Τόνσο), Γκάμα (68΄ Μαντσίνι), Φετφατζίδης, Λάρσον (82΄Ντιγκινί), Ιντέγε

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ