Έκανε το αυτονόητο η Βόλφσμπουργκ

Η 15η αγωνιστική της Bundesliga ξεκίνησε με την Νυρεμβέργη να υποδέχεται την Βόλφσμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το αυτονόητο, σύμφωνα με την κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα, και επικράτησαν με 0-2. Πέρα από την κατάταξη έπαιξαν ρόλο και η κατοχή με τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα των “λύκων”.

Ο Ginczek στο 58′ άνοιξε το σκορ με μία φανταστική ενέργεια και τελείωμα στην κάτω δεξιά γωνία του τέρματος. Το προβάδισμα αυξήθηκε στο 90+3′ από τον Brekalo. Ένα απλό σουτ που κατέληξε μέσα από το δεξί δοκάρι ήταν το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 0-2 για την Βόλφσμπουργκ.

Νυρεμβέργη: Bredlow, Bauer, Margreitter, Muhl, Leibold, Pereira (Ishak 71′), Petrak, Rhein (Kerk 83′), Vura, Zrelak, Palacios-Martinez (Erras 88′)

Βόλφσμπουργκ: Casteels, William, Knoche, Brooks, Uduokhai, Guilavogui, Arnold, Gerhardt, Malli (Brekalo 79′), Ginczek, Weghorst (Steffen 87′)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ