Έκανε το καθήκον του κι έμεινε κατηγορία ο Αστέρας

Έκανε το χρέος του και νίκησε ο Αστέρας Τρίπολης τον Πανιώνιο με 3-0 σφραγίζοντας έτσι την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία στην αγωνιστική που έριξε την αυλαία του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης ο Πανιώνιος μπήκε λίγο πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο δοκιμάζοντας κάποια σουτ προς την εστία του Παπαδόπουλου, δίχως να σημειώσει όμως κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

Στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αστέρας άνοιξε το σκορ κι έκανε το πρώτο βήμα ως προς την παραμονή. Από εκτέλεση κόρνερ ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Χριστόπουλος επωφελήθηκε με το πλασέ του να αλλάζει πορεία από τον Παπαγεωργίου του Πανιωνίου και να καταλήγει στα δίχτυα.

Το δεύτερο τέρμα των Αρμάτων ήρθε στην επανάληψη του ημιχρόνου. Στο 58ο λεπτό ο Μάλερμπ “κατεδάφισε” τον Καλτσά σε μία διεκδικούμενη σέντρα με τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης να υποδεικνύει την άσπρη βούλα. Αυτό ήταν και το πρώτο πέναλτι που καταλογίστηκε φέτος υπέρ της ομάδας του Αστέρα!

Την εκτέλεση ανέλαβε ο αρχηγός, Ματίας Ιγκλέσιας, ευστοχώντας με ευθύβολο σουτ στο κέντρο της εστίας.

Στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν η σειρά του Νίκου Καλτσά να γράψει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ με λόμπα.

Φημολογείται πως αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο των κιτρινομπλέ.

 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Χριστόπουλος, Τασουλής, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Ρόλε, Φερνάντες, Αραβίδης.

 

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Μίκο, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μπουμάλ, Άρτσε, Μανθάτης, Τσιλούλης.

 

Κίτρινες κάρτες: Τζίμας(90’+3)/Άρτσε(49′), Μαλιέρμπε(58′), Τσιλούλης(69′).

 

Κόκκινες κάρτες: -/-

 

Διαιτητές: Τζοβάρας(πρώτος), Καραγκιοζόπουλος(βοηθός), Δημητριάδης(βοηθός), Κοτσάνης(τέταρτος)

 

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ