Έκλεισε Γέμελος ο Ολυμπιακός

Πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Τζάκι Γέμελος.

Η 31χρονη Ελληνοαμερικανίδα, έγινε ντραφ στο WNBA στο Νο 31 από τη Μινεσότα Λινξ και εν συνεχεία μετακόμισε στην Ευρώπη όπου άρχισε την επαγγελματική της καριέρα στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2013-14.

Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στην Ιταλία, με τη φανέλα της Ουμπερνίντε το 2014-15 και της Νάπολι το 2016-17. Ενδιάμεσα, αγωνίστηκε στην ισπανική Αβενίδα το 2014-15, ενώ το 2015 αγωνίστηκε στο WNBA με τους Σικάγο Σκάι.

Επιπλέον, είναι διεθνής με την Εθνική Γυναικών των ΗΠΑ.

Έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Ισπανία την σεζόν 2015-16 με τη φανέλα της Αβενίδα, ενώ έχει και ένα χρυσό μετάλλιο στην Πανεπιστημιάδα του 2011 αγωνιζόμενη σε έξι παιχνίδια έχοντας μέσο όρο 4,8 πόντους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ