”Έκλεισε” στη Νάπολι ο Μανωλάς

Παίκτης της Νάπολι για τα επόμενα πέντε χρόνια αναμένεται να είναι ο Κώστας Μανωλάς.

Οι τριήμερες συζητήσεις των Ναπολιτάνων με τον ατζέντη του Έλληνα διεθνή στόπερ, Μίνο Ραϊόλα, ολοκληρώθηκαν σήμερα με αίσιο τέλος. Ο κορυφαίος ατζέντης εξασφάλισε στον Μανωλά συμβόλαιο τεσσάρων εκατ. το χρόνο.

Ο 38χρονος αμυντικός, που μετακόμισε για τη Ρόμα από τον Ολυμπιακό το 2014, θα παραμείνει στην γειτονική χώρα, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Νάπολι.

Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 35 εμφανίσεις ως βασικός στο κέντρο της άμυνας της Ρόμα σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League.

Πλέον μένει μόνο να πληρωθεί η ρητρα των 36 εκατ. ευρώ στην ομάδα της πρωτεύουσας, ώστε να υπογράψει ο παίκτης και να ξεκινησει την προετοιμασία με τους παρτενοπέι. Από αυτά τα χρήματα, 2,7 εκατ. θα μπουν επιπλέον στο λογαριασμό του Μανωλά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ