Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η οικογένεια του Αστέρα(photos+vid)

Η οικογένεια του Αστέρα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στην Αίθουσα Τύπου του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” με πολλές ευχές για τον νέο χρόνο και προσδοκίες για νέες επιτυχίες για την ομάδα.

Παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, κ. Γιάννη Καϋμενάκη, του προέδρου, κ. Γιώργου Μποροβήλου και των Αντιπροέδρων της ΠΑΕ, κ.κ. Δημήτρη Μποροβήλου και Δημήτρη Κενέ, η οικογένεια του Αστέρα Τρίπολης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2020.

Για τους ποδοσφαιριστές το φλουρί κέρδισαν οι Eneko Jauregi, Luis Valiente και Κωνσταντίνος Παναγιώτου, ενώ στην πίτα του προσωπικού τυχερή ήταν η Κατερίνα Γκικοπούλου.

Ο κ. Γιάννης Καϋμενάκης ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα, την οποία χαρακτήρισε οικογένεια, ενώ εξέφρασε την στήριξη όλων των ανθρώπων του Αστέρα στον Eneko Capilla, ο οποίος έχει τραυματιστεί.

Από την πλευρά του, ευχές για το 2020 μοίρασε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας, κ. Γιώργος Μποροβήλος.

 

Δείτε video και φωτογραφίες από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αστέρα.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ