Έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ ο Μιχαήλ

Ο 33χρονος αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα αποχώρησε από την ομάδα της καρδιάς του έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια.

Ο Αλέξης Μιχαήλ δεν άντεξε την κριτική μιας μερίδας οπαδών προς το πρόσωπό του λόγω του υποβιβασμού και αποχώρησε από τον ΠΑΣ, έπειτα από τη μακρά θητεία του στους ”Γιαννιώτες” τόσο στις ακαδημίες, όσο και στο αντρικό, φυσικά.

Πανηγύρισε δύο ανόδους στην Β και στην Α Εθνική κατηγορία, αλλά και την ευρωπαϊκή έξοδο, στην οποία έγραψε ιστορία, αφού ήταν ο σκόρερ του πρώτου γκολ κόντρα στην Οντ.

Το… κοντέρ του στον ΠΑΣ έγραψε 337 συμμετοχές, νούμερο που τον φέρνει πρώτο στη λίστα των παικτών με τους περισσότερους αγώνες στον ”Άγιαξ της Ηπείρου”. Για την ιστορία, δεύτερος είναι ο ο Γιώργος Ντάσιος με δύο λιγότερες…

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γυρίζει για τα καλά σελίδα, το ίδιο βέβαια και ο Μιχαήλ, που αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Το πιο πιθανό πάντως είναι να ακολουθήσει τον Γιάκο στη Λάρισα, μια και του έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση από τον Αλέξη Κούγια, που τον εκτιμά ως παίκτη και ως άνθρωπο.

Συγκινητικό ήταν το μήνυμα του αμυντικού του ΠΑΣ στο διαδίκτυο, με το οποίο αποχαιρέτησε κόσμο, συμπαίκτες και τεχνικό τιμ:

”Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και έφτασε η στιγμή να αποχωρήσω από τον ΠΑΣ Γιάννινα, που δίχως ίχνος υπερβολής το θεωρώ σπίτι μου. Εδώ μεγάλωσα, ανδρώθηκα, έζησα λύπες και χαρές, όμως στη ζωή, πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο, τίποτα δεν λογίζεται ως δεδομένο. Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Χριστοβασίλη,τον κύριο Νιαρχάκο, όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τους ανθρώπους στα γραφεία, τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές που συνεργάστηκα και φυσικά, τον κόσμο του ΠΑΣ», τόνισε αρχικά στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του ο Μιχαήλ.

”Από όλους κρατάω τις καλύτερες των αναμνήσεων. Δεν θα πω ‘αντίο’ αλλά ‘εις το επανιδείν’, γιατί από το σπίτι του δεν φεύγει ποτέ κανείς. Πάντα ένα μέρος του θα βρίσκεται εκεί…”, συνέχισε το μήνυμα του παίκτη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ