Έμερι: “Δείξαμε ότι μπορούμε να αποδώσουμε απέναντι σε καλές ομάδες”

Η Άρσεναλ πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Europa League, μετά την επικράτηση της με 1-0 της Νάπολι.

Οι «κανονιέρηδες» έγιναν η δεύτερη ομάδα που κατάφερε να νικήσει την Νάπολι στην έδρα της και μετά το τέλος του αγώνα ο Ουνάι Έμερι τόνισε πως η Άρσεναλ μπορεί να ανταπεξέλθει απέναντι σε καλύτερες ομάδες.

«Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και την δουλειά τους. Πιστεύω σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να αποδώσουμε απέναντι σε καλές ομάδες και δύσκολες έδρες, έχουμε σπουδαία προσωπικότητα και το δείξαμε. Θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο της κατοχής και να ελέγξουμε το παιχνίδι, δεν πετύχαμε όλους τους στόχους μας, αλλά παρ’ όλα αυτά τα πήγαμε πολύ καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία, ο προπονητής των «κανονιέρηδων» πρόσθεσε: «Το γεγονός ότι βρεθήκαμε πολλές φορές μέσα στην μεγάλη περιοχή, μας έδωσε την ευκαιρία να σκοράρουμε. Αυτός ήταν ο στόχος μας και μετά η νίκη».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ