Έναρξη συνεργασίας των Ελπίδων Καρδίτσας με τον Ηλία Πρίτσα

Οι Ελπίδες Καρδίτσας επαναλειτουργούν τα τμήματα υποδομής τους και ανακοίνωσαν πως ο προπονητής τους θα είναι ο Ηλίας Πρίτσας.

Ο Τάκης Κουτσονασιος, προπονητής των Ελπίδων, αποφάσισε την επαναλειτουργία των τμημάτων ακαδημιών ετοιμάζοντας μάλιστα μια πολύ σημαντική συνεργασία με μεγάλο ποδοσφαιρικό σύλλογο στο θέμα των ακαδημιών, η οποία και θα ανακοινωθεί σύντομα.

Μάλιστα, ο κ. Κουτσονασιος παρέδωσε τα ηνία των ακαδημιών στον νεαρό και πολλά υποσχόμενο Ηλία Πρίτσα στον οποίο φαίνεται να έχει μεγάλη εμπιστοσύνη, ανακοινώνοντάς τον ως Υπεύθυνο Ακαδημιών και Προπονητή σε ηλιακό τμήμα που θα αποφασιστεί έπειτα από την πρόσληψη ολοκλήρου του προσωπικού των ακαδημιών.

Πέρα από αυτό, ο Ηλίας Πρίτσας, θα αποτελέσει και τον βοηθό του Τάκη Κουτσονάσιου στη γυναικεία ομάδα.

Και όπως ανακοίνωσαν «Η οικογένεια των Ελπίδων Καρδίτσας καλωσορίζει και εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στον νεαρό προπονητη».

Πηγή φωτογραφίας: Karditsa press

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ